2013 m. balandžio 3 d., trečiadienis

Nodokļu kompensācijas Lielbritānijā - summa un laiks


Pirms darba devējs maksā darba algu, kas ieturēta no pirmā šāda avansa maksājumu ienākuma nodokli, kas pēc tam tiek nosūtīta uz Ieņēmumu dienestu, Lielbritānijā. Vairumā gadījumu, jūs varat saņemt nodokļu atmaksu no Lielbritānijas.


Nodokļu atmaksāšana no Lielbritānijas ir juridisks process, jo saskaņā ar vietējo nodokļu tiesību aktu noteikumiem. Tas paredz personīgo pieeju, ka zināma ienākumu, kas taksācijas gadā jums nopelnīt tax-free.  Ja kopējais gada ienākumi nepārsniedz šo summu, darba devējs atraut no algu ienākuma nodokļa, jūs varat saņemt nodokļu atmaksu no Anglijas līdz pat 100%. Ja ienākumi bija lielāki, arī jūs varat saņemt kompensāciju par pārmaksāto nodokli.

Lielbritānijā, Personal Allowence summa parasti ir noteikts ar citu nodokļa likmi par katru taksācijas gadu, kas sākas no 6 aprīļa tekošā gada līdz 5 aprīlim nākamajā gadā(t. i. no 6 2012 Aprīlis līdz 5 aprīlis 2013). Tās augstums, kā arī augstas procentu likmes, kas ir aprēķināts saskaņā ar nodokļu vērtību nodokļu sliekšņu , jūs varat izlasīt, piemēram, vietnē: www.hmrc.gov.uk.


 Lai uzzinātu, cik aptuveni būs nodokļa atmaksu no Lielbritānijas konkrētā taksācijas gadā, labākais atgriešanās kalkulatoru uz līnijas, kas ir pakalpojums, kas ir pieejama bez maksas vairumā tīmekļa vietnēs labu uzņēmumiem, kas piedāvā palīdzību ar nodokļu deklarāciju no ārvalstīm. Ir vērts pieminēt, ka laba kompānija arī palīdzēs iegūt trūkstošos dokumentus, un lai jūs varētu pieteikties uz nodokļu atmaksu no Anglijas. Tas ir svarīgi, ja jums nav visas nepieciešamās veidlapas, bet gan par nodokļu atmaksu no Apvienotās Karalistes var pieteikties līdz pieciem gadiem!

 Nodokļu atmaksāšana no UK parasti aizņem apmēram sešus mēnešus. tomēr var būt garāks vai īsāks. Galvenokārt ir atkarīgs no precizitātes un pilnīgumu dokumentiem pilnībā un par efektivitāti ārvalstu darbiniekiem nodokļu birojā. Statistika arī liecina, ka AK nodokļu atmaksu ātrāk saņemt cilvēki, kas guvuši labumu no profesionāla starpnieka pakalpojumus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą